Яка користь від моніторингу?

НОВИНИ >>> ЯКА КОРИСТЬ ВІД МОНІТОРИНГУ >>>

Моніторинг транспорту — це система контролю за транспортними засобами із застосуванням супутникової навігації (GPS/GLONASS) або інших подібних допоміжних приладів. При використанні цього методу для вирішення завдань транспортної логістики найчастіше використовують GPS-супутники, тому цей вид управління переміщення ще називають GPS моніторинг. Використовувати таку методику може кожен, все необхідне GPS обладнання легко знайти на сайтах виробників програмно-апаратних комплексів у мережі Інтернет.

Система супутникового моніторингу дає багато переваг як для керівництва підприємств, так і для самих водіїв транспортних засобів. Дуже зручно мати повну та достовірну інформацію про всі транспортні засоби компанії. Таким чином, є хороша можливість абсолютного контролю рушійних об'єктів та можливість ухвалення більш точних рішень для розвитку діяльності підприємства. Кожна дрібниця має значення. Несвоєчасне отримання сировини або невиконання встановлених термінів постачання може поставити під загрозу авторитет вашого підприємства і як наслідок всю вашу діяльність загалом.

Але погляньмо на це з іншого боку, з боку водія. Застосування такої методики дозволяє уникнути кількох непередбачених моментів, які можуть виникнути у процесі постачання. Наприклад, якщо водій знаходиться у незнайомій місцевості, повністю виключається ймовірність затримки, оскільки він має детальний маршрут у своєму GPS. Також система GPS/GLONASS моніторингу об'єктів, що рухаються, збільшує рівень безпеки.

Є безліч різних супутніх технологічних рішень, починаючи від найпростіших і закінчуючи обладнанням з вбудованою системою автосигналізації, визначення швидкісного режиму, витрати палива та ін. Питання полягає лише в тому, який комплекс із безлічі варто вибрати. Все залежить від того, для яких цілей використовуватиметься дана система, і яку інформацію Ви хочете отримувати в результаті.

Встановлення системи супутникового моніторингу та контролю на підприємстві дуже важливий крок на шляху до вдосконалення обліку та логістики. Використання нових технологій набагато спрощує процеси ведення обліку, що скорочує витрати підприємств у рази. Моніторинг GPS/GLONASS підходить як для величезних підприємств з безліччю автомобілів та необхідністю керування всім автопарком, так і для звичайних водіїв, які хочуть спростити собі життя та зайнятися самоконтролем своїх витрат.

Компанія «Електронік Технолоджі» надає GPS обладнання та GPS/GLONASS систему моніторингу власного виробництва гарної якості та за вигідними цінами. Завдяки веб-системі контролю транспортних засобів ISMO4 можна відстежувати поточне розташування, пробіг, історію маршруту транспорту. Для існуючих, а також нових клієнтів, є можливість підключитися до наступних тарифних планів:

Придбати GPS трекери, а також дізнатися детальнішу інформацію про програмно-апаратні комплекси моніторингу та охорони транспорту GRYPHON та «CAR TRACK», а також про систему супутникового моніторингу можна в компанії "Електронік Технолоджі" за телефоном +380 (44) 330-00-88 або пишіть на info@cars-control.com.ua.