Прості правила захисту автомобіля від угону

НОВИНИ >>> ПРОСТІ ПРАВИЛА ЗАХИСТУ АВТОМОБІЛЯ ВІД УГОНУ >>>

Нижче представлені правила захисту автомобіля, які використовуються водіями вже не один рік та їхня ефективність не викликає сумніву:

  • машину ніколи не залишайте відкритою, навіть якщо Ви відходите лише на кілька хвилин або на кілька метрів, оскільки злодій може з'явитися будь-якої миті;

  • у салоні автомобіля не залишайте жодних речей, які могли б привернути увагу та «спровокувати» злочинця;

  • з незнайомими людьми слід розмовляти через трохи відкрите скло і дивитися у всі дзеркала. Непоодинокі випадки, коли один із спільників відволікає водія розмовою, у той час як інший намагається відкрити задні дверцята;

  • паркувати машину слід тільки в місцях, що добре переглядаються та освітлені;

  • у випадку, якщо Ви все ж таки взяли до себе в авто попутників, будьте пильні!

  • не слід зберігати в автомобілі всі документи на машину, а тим більше права.

Дотримуючись цих простих правил протидії зловмисникам, Ви, якщо і не убезпечите себе повністю від кражі, то значно зменшите його ймовірність. Щоб надійно застрахувати себе від втрати автомобіля внаслідок викрадення, обладнайте свій транспортний засіб GPS-трекером. Пристрій дозволяє в реальному часі відстежувати стан автомобіля на карті та у разі несанкціонованого пересування (викрадення) швидко відстежити його місцезнаходження, затримати зловмисників та повернути транспортний засіб власнику.

А щоб ще надійніше захистити свій автомобіль, на українському ринку моніторингу транспорту зараз представлено безліч систем контролю, серед яких система моніторингу транспорту «ISMO4» виробництва компанії «Електронік Технолоджі». Усі автомобілі, обладнані цією системою, знаходяться під безперервною охороною. Співробітники відділу технічної підтримки компанії завжди оперативно реагують на випадки незаконного заволодіння транспортним засобом та миттєво передають координати розташування автомобіля працівникам поліції. Практика взаємодії технічних служб компанії та правоохоронців дозволяє запобігти угону по кожному зафіксованому тривожному сигналі.

За більш детальною інформацією щодо GPS-трекерів, а також про супутні тарифні плани, звертайтеся до компанії-виробника, Електронік Технолоджі, за телефоном +380 (44) 330-00-88 або пишіть на info@cars-control.com.ua.