Gryphon Mini AE — надзвичайно точний моніторинг транспорту!

НОВИНИ >>> GRYPHON MINI AEНАДЗВИЧАЙНО ТОЧНИЙ КОМПЛЕКС МОНІТОРИНГУ!>>>

Gryphon MINI AE створений для вирішення, головним чином, моніторингових завдань за умови мінімально можливих експлуатаційних витрат і вартості обладнання. Трекер має зовнішню GPS/GLONASS антену та продуктивний чіпсет; підтримка GLONASS дозволяє збільшити точність визначення. Також модуль може бути оснащений Sim-картою або без неї.

Дана модель володіє внутрішньою пам'яттю, якої достатньо для 30 денної роботи пристрою у режимі «чорна скринька». 

Пристрій Gryphon Mini AE використовується для дистанційного моніторингу вантажного автотранспорту, сільськогосподарської та залізничної техніки, а також інших віддалених об'єктів.

Усі трекери нашого виробництва виконані в стійкому корпусі, обладнані вбудованим акселерометром і акумулятором, — останнє дозволяє працювати у автономному режимі живлення, що збільшує відмовостійкість всього комплексу GPS стеження.

Підтримка віддаленого оновлення ПЗ пристроїв мінімізує трудовитрати на модернізацію прошивки, а наявність універсальних конфігурованих входів значно розширює можливості трекерів, у т.ч. підключення додаткового обладнання.

GRYPHON MINI AE

Придбати GPS трекери, а також дізнатися детальнішу інформацію про програмно-апаратні комплекси моніторингу та охорони транспорту CAR TRACK, а також про систему супутникового моніторингу можна в компанії "Електронік Технолоджі" за телефоном +380 (44) 330-00-88  або пишіть на info@cars-control.com.ua.