CAR TRACK — комплекс моніторингу  українського виробництва!

НОВИНИ >>> CAR TRACK — КОМПЛЕКС МОНІТОРИНГУ УКРАЇНСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА!>>>

Багатофункціональний програмно-апаратний комплекс моніторингу та охорони транспортних засобів CAR TRACK призначений для дистанційного контролю транспортних засобів та інших віддалених об'єктів. Він має можливість підключення додаткового обладнання з метою збору та передачі даних на сервер.

Переважно використовується для моніторингу вантажного автотранспорту, сільськогосподарської та залізничної техніки, а також інших об'єктів, де є потреба одночасно контролювати велику кількість датчиків.

має 4 входи — аналоговий / імпульсний / дискретний — та 4 виходи,

зберігає до 160 000 повідомлень / координат у внутрішній пам'яті,

може бути оснащений Sim-картою або без неї,

підтримка віддаленого оновлення ПЗ пристроїв мінімізує трудовитрати на модернізацію прошивки, а наявність універсальних конфігурованих входів значно розширює можливості трекерів, у т.ч. підключення додаткового обладнання.

Підключення CAR TRACK до системи GPS моніторингу ISMO дозволить скористатися широким функціоналом формування різних звітів щодо швидкості, пробігу, витрат палива тощо.

CAR TRACK S654

Придбати GPS трекери, а також дізнатися детальнішу інформацію про програмно-апаратні комплекси моніторингу та охорони транспорту CAR TRACK, а також про систему супутникового моніторингу можна в компанії "Електронік Технолоджі" за телефоном +380 (44) 330-00-88  або пишіть на info@cars-control.com.ua.